How 2 B Organized

Birgitte Brink
+31 6 27 650 570
info@how2borganized.nl

Rhijngeesterstraatweg 40d
2341 BV Oegstgeest

KvK: 27326384

Coaching-on-the-job
Tips
Mijn missie: 2 B Organized
Door mijn ruime ervaring als directiesecretaresse en manager bedrijfsvoering weet ik uit de praktijk hoe werkprocessen efficiënt kunnen worden ingericht. Maar belangrijker nog: ik ken de problemen. Ik herken de knelpunten en denk graag mee over oplossingen die zich in de praktijk bewezen hebben.
Ik ben een gecertificeerd professional organizer en volg de actuele thema's en nieuwe ontwikkelingen in het vak en in de maatschappij op de voet.

De mens centraal
Wat How 2 B organized kenmerkt is gevoel voor verhoudingen, aandacht voor de mens en gevoel voor humor. Uw vraag staat centraal en daarom is een goede intake van belang. Dat geeft een idee van mogelijke, onderliggende knelpunten. Het gaat er uiteindelijk om niet alleen tijd te creëren om problemen aan te pakken maar vooral ook om inzicht te krijgen in de eigen werkwijze. In een offerte komt het plan van aanpak aan bod, worden tijdsinvestering en de kosten vastgelegd en dan: op naar een op maat gesneden efficiënte werkwijze.

Een efficiënte werkstijl
Ook ik heb geworsteld met timemanagement en ook mijn bureau ligt soms vol met stapels papieren. Maar ik weet ook goed hoe het voelt als je to-do's, deadlines, belangrijke en minder belangrijke taken zijn vastgelegd. Op papier of digitaal, maar vooral weg uit je hoofd. Wat een lucht en evenwicht geeft dat! Ruimte in je hoofd en in je agenda. Niet noodzakelijk voor meer werk, maar juist ook voor creativiteit, toekomstplannen, hobby's, thuis.

Het geeft je het machtige gevoel om zelf weer aan het roer te staan. Van werk, van privé. En dat gevoel, daar doe ik het voor!