How 2 B Organized

Birgitte Brink
+31 6 27 650 570
info@how2borganized.nl

Rhijngeesterstraatweg 40d
2341 BV Oegstgeest

KvK: 27326384

Coaching-on-the-job
Tips
Maatwerk
Niet alleen in het werk word je overspoeld met informatie. Ook thuis loopt de e-mailbox vol, liggen er vaak stapels facturen of allerlei belangrijke informatie die uitgezocht moet worden of zinvol gearchiveerd. En soms is het zowel thuis als op het werk één en al hectiek. Een jachtig bestaan, om moedeloos van te worden. Gevolg: alles maar laten gaan.

Vaak gaat het jaren zo door, totdat het punt is bereikt dat je het niet meer overziet. Dan is het te ver uit de hand gelopen om er zelf een oplossing voor te vinden. Ook een plotselinge gebeurtenis, zoals ziekte van een familielid, langdurige ziekte van u zelf, burn out op het werk of een andere calamiteit kan leiden tot stress en achterstanden.

U droomt van een 'clean desk', zonder stapels papier op allerlei plekken, van een baan die past in de uren die ervoor staan. Van Het Nieuwe Werken, maar hoe doe je dat dan? Van papierarm werken, want papierloos bestaat niet.

Uw specifieke situatie en die van uw medewerker(s) staan centraal. Het gaat vaak niet om knelpunten, maar om een manier van werken die past bij een persoon of een afdeling. Daarom gaan we op zoek naar passende oplossingen met een blijvend effect.

Het resultaat telt
Als u How 2 B Organized inschakelt levert u dat efficiënter werken op; een investering die zich vanzelf terugverdient. Maar het levert u ook meer werkplezier, een betere work-life balance en ruimte voor meer creativiteit en vrijheid op.